Om Fagakademiet

Fagakademiet tilbyr praksisnær kompetanseutvikling til ansatte i kommunal og offentlig sektor, samt private tjenesteleverandører til offentlig sektor

Fagakademiet har i over 20 år levert praksisnære kompetansetiltak til hele Norge

Vi ønsker å være førstevalget som samarbeidspartner for utvikling av kompetanse i offentlig sektor.

Ved å velge kompetanseutvikling gjennom Fagakademiet får du en praksisnær tilnærming

  • nær den praktiske arbeidshverdagen
  • nært der du holder til
  • nær din kultur

Målsettingen er å dyktiggjøre utøvere av offentlige tjenester. Vi ønsker å levere og bidra til kunnskaps- og erfaringsbasert tjenesteutvikling for offentlig sektor.

Det hele begynte som Kommunal Kompetanse i 1997 etter nedleggingen av Kommunal Opplæring. I 2010 skiftet vi navn til Fagakademiet.

Fagakademiet er en ideell organisasjon som er eid av Fagforbundet.

Fagakademiet har 24 ansatte med ulik faglig kompetanse og med bred erfaring fra offentlig sektor.

Vi samarbeider med eksterne fagskoler, høgskoler og universiteter. Vi spesialtilpasser kurs, studier og utviklingsseminarer etter lokale behov på den enkelte arbeidsplass. Vi tilbyr rådgivningstjenester innenfor ulike områder.            

Til deg som ansatt

Ønsker du å bli tryggere i utførelsen av jobben din? Ønsker du større arbeidsglede?  Ønsker du å klatre på lønnsstigen eller sikre at du har en jobb i framtida?

Økt kompetanse kan bringe deg nærmere målet, men det å bryte opp og reise vekk for å lære, kan være et stort skritt å ta. Fagakademiet tilbyr kurs, konferanser og studier tilrettelagt for deg som er i jobb og kanskje også har andre forpliktelser. Hos oss kan du ta skritt for skritt på veien mot økt kompetanse.

Til deg som arbeidsgiver

Å øke kompetansen til den enkelte medarbeider gir store gevinster, ikke minst styrkes omstillingsevne og -vilje. Offentlig sektor vil møte nye og spennende utfordringer i årene framover. Det er viktig å ligge i forkant og møte utviklingen sammen med motiverte og arbeidsglade medarbeidere.