Få inspirasjon, faglig påfyll og møt likesinnede

Vi setter jevnlig opp faste konferanser som er åpne for alle, men vi kan også skreddersy konferanser etter dine ønsker og behov.

Vi sørger for å sette opp kunnskapsrike foredragsholdere som formidler relaterte emner til konferansens tema på en inspirerende måte.

Nasjonal konferanse for ambulansepersonell og AMK 2022

Fagforbundet Seksjon Helse og Sosial med Fagakademiet AOF som medarrangør inviterer til den årlige nasjonale konferansen for ambulansepersonell og AMK på Storefjell Resort Hotel, Gol.
Gol, 21.03.2022 - 3 dager

Nasjonal konferanse for barnepleiere og jordmødre 2022

Fagforbundet Seksjon Helse og Sosial med Fagakademiet AOF som medarrangør inviterer til den årlige nasjonale konferansen for barnepleiere og jordmødre på Storefjell Resort Hotel, Gol. 
Gol, 21.03.2022 - 3 dager

Tidligere årlige konferanser

Du kan lese mer om tidligere konferanser og melde din interesse

Arbeidsmiljøkonferansen for Innlandet 2019

Årets hovedtema er "Arbeidsmiljøet - det glemte gullet?" Årets konferanse er den 21. i rekken og arrangeres ved Scandic Ringsaker. 

Brannforebyggerkonferansen 2020

Nasjonal todagers konferanse for feiere og forebyggende personell i brann- og redningstjenesten

Brosteinsseminaret 2021

BÆREKRAFT - kompetanse og utførelse av prosjekt

Årets seminar er det 23. i rekken. Seminaret er et viktig møtested for de fagmiljøene i hele landet som arbeider med gatedekker og brostein

Helsesekretærkonferansen 2019

Helsesekretærkonferansen holdes hvert år i Sandefjord i november. Vi inviterer til to dager med faglig påfyll, erfaringsutveksling og personlig utvikling!  

Helsesekretærkonferansen 2021

Helsesekretærkonferansen holdes hvert år i Sandefjord i november. Vi inviterer til to dager med faglig påfyll, erfaringsutveksling og personlig utvikling!  
Konferansen er dessverre fulltegnet. 

Renholderkonferansen

To dager med fag, HMS, det gode arbeidsmiljø, inspirasjon og erfaringsutveksling!

Skolesekretærkonferansen 2021

Skolesekretærkonferansen holdes hvert år i Sandefjord i november. Vi inviterer til to dager med faglig påfyll, erfaringsutveksling og personlig utvikling! 
Konferansen er dessverre fulltegnet.