Nasjonal konferanse for ernæringsfagarbeidere

Nasjonal konferanse for ernæringsfagarbeidere

Et møtepunkt for alle som jobber med mat!

Et møtepunkt for alle som jobber med mat!

Formål

 Vi ønsker å tilby deltakerne et forum for

  • Faglig oppdatering
  • Erfaringsutveksling
  • Masse ny lærdom og inspirasjon!

Formål

 Vi ønsker å tilby deltakerne et forum for

  • Faglig oppdatering
  • Erfaringsutveksling
  • Masse ny lærdom og inspirasjon!

Målgruppe

Enten du er kjøkkensjef, kokk, assistent eller ernæringsfaglig pleiepersonell - her vil du treffe likesinnede!

Målgruppe

Enten du er kjøkkensjef, kokk, assistent eller ernæringsfaglig pleiepersonell - her vil du treffe likesinnede!

Innhold

Vi er glade for å invitere til todagers nasjonal konferanse for ernæringsfagarbeidere og helsepersonell med ernæringsfaglig ansvar. Vi har samlet en bred gruppe fagfolk som vil dele av sin kunnskap; klinisk ernæringsfysiolog, næringsmiddelteknolog, forsker på underernæring, kokker og andre matkjennere! 

Dag 1 vil ha hovedfokus på det ernæringsfaglige, hygiene og regelverk. Dag 2 vil bli viet inspirasjon fra ulike aktører som har lykkes på sitt felt. 

 

Se program her

Se brosjyre her

 Noen av bidragsyterne:

Innhold

Vi er glade for å invitere til todagers nasjonal konferanse for ernæringsfagarbeidere og helsepersonell med ernæringsfaglig ansvar. Vi har samlet en bred gruppe fagfolk som vil dele av sin kunnskap; klinisk ernæringsfysiolog, næringsmiddelteknolog, forsker på underernæring, kokker og andre matkjennere! 

Dag 1 vil ha hovedfokus på det ernæringsfaglige, hygiene og regelverk. Dag 2 vil bli viet inspirasjon fra ulike aktører som har lykkes på sitt felt. 

Les mer på https://www.fagakademiet.no

Foreleser:

Hanne Lessner

Klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad innen overvekt, kosthold og vektreduksjon.
Lessner driver egen praksis, Ernæringsteamet i Oslo, og tilbyr veiledning og behandling innenfor kosthold og ernæring, i samarbeid med fastleger og annet helsepersonell.
Hanne Lessner har flere års erfaring som leder av vektreduksjonsgrupper ved seksjon for preventiv kardiologi, klinikk for endokrinologi, sykelig overvekt og forebyggende medisin ved Oslo universitetssykehus HF. Lessner har tidligere vært ansvarlig for kosthold og ernæring ved Idrettens Helsesenters behandlingstilbud for helseskadelig overvekt. De siste årene har hun vært tilknyttet Akershus Universitetssykehus avdeling voksenhabilitering og BUP, Olympiatoppen og Villa Sult.
Hanne er en sprudlende og humørfylt foreleser som alltid begeistrer deltakerne!

Foreleser:

Mette Juberg

Kvalitets- og mattrygghetssjef i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Hun er utdannet Næringsmiddelteknolog i 1987 og har lang og bred erfaring fra næringsmiddelbransjen. Mette har holdt mange kurs innen HACCP, merking og allergener og er en dyktig og humørfylt kursholder!

Foreleser:

Øyvind Tingstad

Øyvind Tingstad er kompetanserådgiver i Fagakademiet. Han er bedriftsøkonom fra BI og har videreutdanning i kunnskapsforvaltning og veiledning. Øyvind har vært befal i Forsvaret og regionleder i NKI nettstudier. Han er ansvarlig for Fagakademiets nettstudier, og foreleser innen konflikthåndtering, arbeidsmiljø og HMS. Øyvind er en humørfylt kursholder som alltid har en god kommentar på lur!

Finansiering

Sjekk om du har tilgang til stipendordninger. Er du for eksempel medlem i Fagforbundet, har de egne stipendordninger. Andre fagforbund og arbeidsgivere kan ha stipend og støtteordninger for utdanning. En god referanse her er bestemmelsene i hovedavtalen Fagforbundet/KS eller i Hovedavtalen LO/NHO om kompetanseutvikling.

Pris 5 700,-
Pris:

5 700,-

Agenda

Dag 1:

kl 09.00 - 09.30

Registrering

kl 09.30 - 09.40

Velkommen, praktisk info

kl 09.40 - 10.10

Informasjon fra Helsedirektoratet

kl 10.10 - 10.20

Pause

kl 10.20 - 11.05

Har du gått deg vill i kostholdsjungelen?

kl 11.05 - 11.15

Pause

kl 11.15 - 12.00

Kostrådene og kosthåndboken

kl 12.00 - 13.00

Lunsj

kl 13.00 - 13.20

Kostrådene og kosthåndboken forts

kl 13.20 - 14.10

Intoleranser, allergier, dietter ved spesielle diagnoser

kl 14.10 - 14.25

Pause

kl 14.25 - 15.05

Matinformasjonsforordningen, allergenmerking, relevant lovverk

kl 15.05 - 15.15

Pause

kl 15.15 - 16.00

Dag 2:

kl 09.00 - 15.00